В края на миналата седмица се проведе специализирана операция за

...
В края на миналата седмица се проведе специализирана операция за
Коментари Харесай

Спецоперация в Сливенско, петима души бяха арестувани

В края на предходната седмица се организира профилирана интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност на територията на районните ръководства Нова Загора, Котел и Твърдица със съдействието на Зонално жандармерийско ръководство -Бургас.

Извършени са инспекции на 261 транспортни средства, 427 лица и престъпен контингент. Също по този начин са осъществени и инспекции в търговски обекти, пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, тествани са животновъдни обекти, осъществени са обходи за запазване на селскостопанската продукция и частни домове.

Тютюн и цигари без бандерол иззеха при акция в Сливенско

Разкрити са закононарушения, свързани с обири на персонални движимости, противозаконна търговия с тютюневи произведения, противозаконен рандеман на дърва, обири на уреди от лозови масиви и други.

За осъществените закононарушения в поделенията на РУ-Котел и Нова Загора са арестувани петима. Образувани са досъдебни и бързи производства.

Констатирани са 60 административни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, Закона за българските персонални документи и общинските наредби. На нарушителите са формирани актове и санкции с фиш.

В хода на интервенцията са извършени срещи с кметовете на обитаемоте места по отношение на възстановяване средата на сигурност, запазване на реколтата, за осъществяване на взаимни инспекции и наблюдаване на самотно живеещи хора и за надзор на самонастанили се в изоставени парцели и здания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР