В края на миналата седмица Митьо Пищова е излязъл от

...
В края на миналата седмица Митьо Пищова е излязъл от
Коментари Харесай

Митьо Пищова: Сърцето ми е болно, намалявам жените!

В края на предходната седмица Митьо Пищова е излязъл от болничното заведение. На ексцентричния търновец му се е наложило да бъде приет в болница поради съществени проблеми със сърцето.

„ Сърцето ми е отвън темп. Може би това е последица и от C OVI D. Сега съм малко по-добре, само че ме чака в допълнение лекуване при сериозен кардиолог в София “, разяснява пред вестника Пищова.

Фен номер едно на манекенките у нас го закъса със здравето още предходната година, преди да се поболее от короната. Според родни медици той е трябвало от дълго време да обърне внимание на положението на сърдечно-съдовата си система. А то не било по никакъв начин положително поради дългогодишната несъразмерна приложимост на храни, богати на холесторол, и на разнообразни типове напитки. Като към това прибавим и бурния нощен живот, клиничната картинка става ясна освен за лекарите.

През последните години Пищова полагаше съществени старания да се раздели най-малко с част от непотребните килограми. Сега бохемът се е вталил фрапантно, само че кръвното му налягане още не можело да бъде нормализирано, както и сърдечният темп. Затова самият той счита, че евентуално ще му бъдат сложени стентове. Ценителят на женския съблазън призна, че, щеш не щеш, ще би трябвало да понижи темпа. На първо място това се отнасяло за секса.

„ Започвам да го давам по-спокойно “, даде обещание Пищова. Той към този момент е свил доста бройките на интимните си завоевания, само че очевидно това не е било задоволително, с цел да поправи здравето си. Ексцентрикът обаче въобще не позволява опцията за цялостен отвод от секса и отхвърля с отвращение всички подпитвания на тази тематика. В последна сметка той е прав, тъй като точно сексът беше запазената марка на Митьо Пищова , която преди време гo издигна на гребена на светската вълна.

Като цяло обаче той се е укротил и е взел решение да се посвети на по-благородни дела. Една от тях е да оказва помощ на бежанци от Украйна. Пищова е търновлия, а Велико Търново е един от българските градове, които изрази на дело поддръжката си за тези хора с разнообразни филантропични начинания, научи „ България Днес “.

„ Когато се усещам малко по-добре, незабавно ще прибера в дома си две-три украински фамилии. А в този момент ще даря пари облекла и храна на бежанците от Украйна “, показа за вестника бохемът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР