В края на миналата седмица криминалисти от РУ Кюстендил са

...
В края на миналата седмица криминалисти от РУ Кюстендил са
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Арести за крадци, дрогирани шофьори и пласьори зад решетките

В края на предходната седмица криминалисти от районно управление (на МВР) Кюстендил са задържали с полицейска заповед 15-годишно момиче за владеене на наркотично вещество. При осъществената инспекция от нея е конфискувана опаковка с МDMA, типът на опиата е открит с полеви наркотест. Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

21-годишен гражданин на с. Слокощица е арестуван от кюстендилски служители на реда за владеене на наркотично вещество. В края на предходната седмица криминалисти са осъществили процесуални дейности в жилището му, открити и конфискувани са 181 грама брутно тегло канабис. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.

45-годишен дупниченин и 13-годишно момче са причинителите на кражба от къща в Дупница на пари и мобилен телефон, кражбата е осъществена посредством взломно навлизане и е декларирана в районно управление (на МВР) Дупница в края на предходната седмица. Пълнолетният причинител на действието е арестуван с полицейска заповед, досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

37-годишен лидер на л. а. „ Фолксваген “ е открит в региона на с. Баланово да ръководи след приложимост на наркотично вещество, при последвалия обиск от него е конфискувана и опаковка канабис, и топче амфетамин. Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. Водачът е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Дупница, по случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Вчера в районно управление (на МВР) Дупница е стартирано досъдебно произвеждане за нелегално владеене на муниции. При осъществена инспекция в таванско помещение, употребено от 37-годишен дупничанин са открити и конфискувани 77 боеприпаса за огнестрелно оръжие. За случая е известен дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР