В края на миналата седмица Gathering Tree публикуваха първо геймплей

...
В края на миналата седмица Gathering Tree публикуваха първо геймплей
Коментари Харесай

Излезе геймплей видео към TFM: The First Men

В края на предходната седмица Gathering Tree разгласиха първо геймплей видео към TFM: The First Men, приветлив сим, съчетаващ обичайни за жанра детайли, RPG механики, тактика, фентъзи и ангажираща история.

Започвате като стопанин на първите хора на вашата дребна територия, която последователно разпростирате и населявате, развивайки вашата колония с всевъзможни причудливи персонажи, които след това изпращате на рискови задачи към незнайното за завземането на още територия. Самите ваши герои имат свои лични характерности и отличаващи ги особености, които се развиват във времето. Доброто съчетаване на тези характерности на вашата група герои ще има значително значение при всяка задача и надлежно ще е гаранция за вашия триумф или неуспех.

„TFM: The First Men е 4X тактика в действително време, чието деяние се развива в един мощно кондензиран фентъзи свят, в който безчет благоприятни условия чакат вашите лични Адам и Ева в тяхното премеждие, обхващащо едно потомство. Играещите ще могат да избират пътека на развиване сред тяло, разум, душа, идентичност и сърце със стотици благоприятни условия за своите герои, с които ще изградят цивилизация. Те ще изследват един свят, който е изпълнен с голям брой митични зверове, култури и персонажи, до момента в който в това време ръководят своето поселище, занимават се с дипломация или водят войни. Всяко едно преиграване ще предложи своя неповторима история и прекарване, като всеки изработен от тях избор ще има своето отражение през епохите“, гласи анонса на играта.

Турското студио дава обещание, че при излизането на играта в Steam – някъде при започване на идната година – ще бъде обезпечена и цялостна поддръжка на Steam Workshop, тъй че да може да създавате ваши лични истории и завършения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР