В края на миналата седмица Deck13 Interactive и Focus Home

...
В края на миналата седмица Deck13 Interactive и Focus Home
Коментари Харесай

Излезе геймплей видео към Atlas Fallen

В края на предходната седмица Deck13 Interactive и Focus Home разгласиха ужасно геймплей видео към тяхната игра Atlas Fallen. Очаква се екпън-фентъзи ролевата игра да е един от шлагерите в гейм пространството през тази година.

Играта ви среща с могъщи чудовища и причудливи приказни създания на фона на невероятни пейзажи и стилна музика. Вашият воин ще се изправи против самия господ на слънцето Телос и ужасяващите призрачни същества, които са част от неговия легион. Притежаващ могъща мощ, с помощта на магическата ръкавица, вие преследвате през безбрежната пясъчна пустота своите врагове. На помощ ви идват специфични качества, изменящи формата си оръжия и опцията да летите свободно, а също по този начин 151 камъка на естеството. Те ще ви оказват помощ да изградите бойната си техника и заучени комбинации по метода, по който вие желаете, помагайки ви да употребявате слабите места на съперника. „ Продължавайте да подобрявате и експериментирате със синергиите и комбинациите, с цел да може да оцелеете в стилното бойно прекарване, каквото може да откриете в Atlas Fallen “, гласи част от анонса на играта.

Що се отнася до света на Atlas Fallen, то той ще е в действителност огромен. Според Deck13 завършването на всички задачи лишава към 25-30 часа, само че това е без страничните задачи. Светът на играта ще е изпълнен със загадки от всевъзможен вид. Така да вземем за пример може да намерите остаряла карта на съкровища и да желаете да ги намерите. Но самата карта може да е преднамерено разграничена на намиращи се надалеч едно от други части и търсенето им ще съставлява единствено по себе си премеждие. „ Освен това, тук имате и реликви от остарелия свят, които ще може да бъдат задействани и някои от тях може да ви отведат по път, където да открие още секрети “, изясни за SegmentNext през март тази година Ян Клозе, шеф на играта.

След две забавяния, Atlas Fallen излиза на десети август за конзоли и PC.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР