В края на миналата година телевизионната водеща отрече да има

...
В края на миналата година телевизионната водеща отрече да има
Коментари Харесай

Става горещо! Венета Райкова вкара в спалнята татуиран мъж, скри лицето му с емоджи

В края на предходната година телевизионната водеща отхвърли да има връзка с някого. Тогава тя показа, че от дълго време не търси съществени взаимоотношения, а по-скоор се любува на живота без драма и излишности. 

" Oткaктo cтaнaх нa 40 година, рeших, чe трябвa дa живeя кaтo зa пocлeднo. Живoтът e тoлкoвa крaтък, чe нe бивa дa ce губи врeмe зa нищo. Кaтo иcкaш дa прaвиш ceкc, прaвиш. Кaтo хaрecaш някoй мъж, кaзвaш му гo ", съобщи тя тогава в телевизионно изявление. Тогава бе безапелационна - завършила е с влюбването! 

Виж още: Крушата на пада по-далеч от дървото: Красивата дъщеря на Лияна завладя нощна София със сексапил 

Но една фотография в нейния Instagram профил ни хвърли и нас, а и почитателите на писателката в някои размишления. На нея Венета Райкова е с извънредно секси спално долни дрехи, в спалнята е, а компания ѝ прави неизвестен мъж:

Виж още: Андреа оголи душата си: Певицата мечтаела за деца от 7 години насам, само че... 

Под фотографията тя споделя, че преди сън постоянно чете. Любопитен факт е, че Райкова е скрила лицето на мъжа до нея, с което ни кара да се чудим дали е някой нищожен човек, който не заслужава даже да бъде показан с лицето си... или пък е някой специфичен човек, който не трябва към този момент да бъде разкриван. Припомняме ви, че точно с емоджита криеше лицето на обичания си модела Бориса Тютюнджиева. 

Виж още: Кристиан Костов с нова смяна на визията, съобщи за какво е подхванал тази крачка

Е, който и да е анонимният мъж в спалнята на Венета Ракйова, сме уверени, че прекарват времето си добре и в положителната компания на обичаните книги на някогашната телевизионна водеща. Всъщност точно с тази фотография тя промотира новия си Instagram профил, където споделя обичаните си книги. 

Изображение: https://www.instagram.com/veneta_raikova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР