“В края на миналата година се обърнах към вас, че

...
“В края на миналата година се обърнах към вас, че
Коментари Харесай

“Продължаваме промяната” обещаха отговорност, ако вторият мандат “отиде при тях”

“В края на предходната година се обърнах към вас, че в случай че за първите 100 дни не предприеме решителни промени за ремонт на несполучливия управнически модел, то статуквото ще потърси своя реванш ”. Това съобщи президентът Румен Радев при започване на консултациите с втората по бройка парламентарна група в 48-ото Народно заседание – на „ Продължаваме промяната “.

От своя страна съпредседателите на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев обявиха, че гласоподавателите са им отредили мястото на съпротива, само че в случай че вторият мандат пристигна при тях, ще подходят отговорно и транспарантно.

“Ясно показваме нашата подготвеност да приказваме с мандатоносителя по всички 16 политики, само че да не подкрепим техния мандат ”, сподели Петков.

Ще бъдем водени напълно от това да решим огромен брой проблеми на жителите, декларирали сме 16 политики в 4 сфери. Първата сфера е обвързвана с подпомагането на българските фамилии, акцентира Петков, представен от БГНЕС.

“Ние виждаме, че е от голяма значимост повдигането на минималната работна заплата, тъй като това са фамилиите в България, които са най-уязвими от инфлацията. Подпомагане на хората с пенсиите им, данъчните облекчения за младите фамилии. Имаме сериозна стратегия за бизнеса. Вдигане прага на Данък добавена стойност до 160 000, запазвайки опцията да подпомогнем бизнеса в идващата зима с цената на тока, да има гаранции, че без значение както се случва с цената на газа, да има таван на цената ”, добави Петков.

Дефицитът не би трябвало да излиза на повече от 3% недостиг. За другите ограничения, които казахме, че всичко, което зависи от нас, с цел да приемем нужните закони по ПВУ ще срещнат поддръжката на Политическа партия, както и нашата битка с корупционните проблеми в България и със правосъдната промяна, акцентира той.

И добави: “Вторият принцип е, че си съблюдаваме обещанията. Народът би трябвало да чака от всички политици предизборните обещания да не се обръщат след изборите ”.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР