В края на миналата година проучване на Галъп показа, че

...
В края на миналата година проучване на Галъп показа, че
Коментари Харесай

Рон Пол: ЦРУ призна, че храни американците с лъжи за Украйна

В края на предходната година изследване на Галъп сподели, че доверието на американците в всеобщите медии е спаднало до второто си най-ниско равнище в историята. Само седем % от американците са дали отговор, че имат „ доста “ доверие в медиите.

Тази загуба на доверие е добре заслужена от главните медии и изяснява всеобщия напредък на самостоятелните медии и различните гласове в обществените мрежи. Отговорът на възхода на гласовете на самостоятелните медии беше бързането да се „ анулира “ всеки глас отвън признатия мейнстрийм разказ.

Гражданите на Съветския съюз са чели манипулирани медии като Правда не тъй като режимът е съобщавал обстоятелства, а тъй като истината се е криела сред редовете на това, което се оповестява и това, което не се оповестява. Изглежда, че това е точката, до която сме през днешния ден в Съединени американски щати.

Миналата седмица в, от всички места, NBC News се появи изключителна публикация, в която се оповестява, че американската разследваща общественост умишлено подава информация, която счита, че не е точна на всеобщите медии в Съединени американски щати, с цел да я употребява американската публика.

С други думи, публикацията оповестява, че „ дълбоката страна “ на Съединени американски щати признава, че е интензивно ангажирана в лъжата на американския народ с вярата, че може да манипулира публичното мнение

Според публикацията на NBC News „ многочислени американски чиновници признаха, че Съединени американски щати са употребявали информацията като оръжие, даже когато увереността в точността на информацията не е била висока. "

" Понякога е употребена просветеност с ниска степен на доверие за възпиращ резултат... " - пишат от медията.

Читателите ще си спомнят шокиращите заглавия, че Русия е подготвена да употребява химическо оръжие в Украйна, че Китай ще дава военно съоръжение на Русия, че съветският президент Путин получава дезинформация от своите съветници и други

Всички те бяха хвърлени от Централно разузнавателно управление на САЩ, с цел да бъдат повторени в американските медии, макар че се знае, че са подправени. Всичко беше за, както сподели един офицер от разузнаването в публикацията, „ опит да се влезе в главата на Путин “.

Това може да е била задачата, само че това, което Централно разузнавателно управление на САЩ в действителност направи, беше да влезе в главата на Америка с подправена информация, предопределена да оформи публичното усещане за спора. Те излъгаха, с цел да ни пропагандират в интерес на разказа на администрацията на Байдън.

Тези, които прокарваха измамата за „ Русиягейт “ през годините на Тръмп, настояват, че задачата на „ съветската дезинформация “ е да подкопае доверието на американците в нашето държавно управление, медии и други институции.

Не е ли подигравка на ориста, че самото Централно разузнавателно управление на САЩ е направило повече от руснаците, с цел да подкопае вярата на американците в медиите, като подхранва подправени истории, с цел да откри избран разказ измежду американския народ?

След злополуката в Залива на прасетата президентът Кенеди е представен да споделя, че е желал „ да разцепи Централно разузнавателно управление на САЩ на хиляди части и да го разпръсне по ветровете “. Това не приключи доста добре за него.

Както водачът на болшинството в Сената Чък Шумър сподели на Рейчъл Мадоу през 2020 година, отговаряйки на рецензиите на президента Тръмп към Централно разузнавателно управление на САЩ - „ позволете ми да ви кажа: изправяте се против разследващата общественост – те имат шест метода от неделя да ви отговорят “.

След като излезе повече информация за активността на разследващата общественост на Съединени американски щати и опитите им да смъкват Тръмп, наподобява, че за едно-едниствено нещо Шумър е бил прав.

Време е да преразгледаме желанието на президента Кенеди след залива на прасетата. Използването на неистини от Централно разузнавателно управление на САЩ, с цел да пропагандира пред американския народ война с Русия, е единствено една от хилядите аргументи да разпръсне милион елементи от тази организация напразно.

Превод: СМ

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР