В края на миналата година ПП Продължаваме промяната сключи договор

...
В края на миналата година ПП Продължаваме промяната сключи договор
Коментари Харесай

Асен Василев е подписал смайващия договор за 100 хиляди долара за лъскане на имидж в САЩ

В края на предходната година Политическа партия „ Продължаваме промяната " подписа контракт с една от най-авторитетните лобистки компании в Съединени американски щати. Целта на това съдействие е да показа позитивните страни на България пред политическия хайлайф на Щатите, оповестиха от Политическа партия, съобщи OFFnews.bg. 

Партийното известие идва ден, след като сайтът за проверяваща публицистика Bird.bg разгласява информацията. 

„ Продължаваме промяната " подписа този контракт безусловно транспарантно, спазвайки всички законови рамки в България и Съединени американски щати. Увеличаване на вложенията в България, подсилване на положителните връзки на държавно и партийно равнище, е значима стъпка за промотиране на българските цели във Вашингтон, изясняват от Политическа партия през днешния ден. 

Договорът с " Manatos & Manatos " (M&M) е с дата от 20 декември 2023 година, подписан е от Асен Василев. Стойността му е 100 000 $, половината от които са платени, а останалата сума би трябвало да се заплати до 1 февруари. Договорът може да бъде преподписан, в случай че това не стане, изтича в края на февруари. 

В него е записано, че M&M ще оказва помощ на партията " да укрепи двустранните връзки сред Съединени американски щати и България, както и на американските политически стратези да схванат първостепенната значимост на България за Съединени американски щати, изключително предвид на нейните прозападни дейности и старания против корупцията ". 

От информацията на " Продължаваме промяната " не излиза наяве защо партия, не държавна институция подписва контракт, чиято цел е да работи за репутацията на страната ни. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР