В края на миналата година няколко светски медии в Испания

...
В края на миналата година няколко светски медии в Испания
Коментари Харесай

Какво се случва с жената, обвинена във връзка с крал Фредерик

В края на предходната година няколко всемирски медии в Испания писаха, че Фредерик - тогава към момента принц на Дания, е имал любовна връзка с мексиканката Хеновева Касанова, която живее в Испания.
 Принц Фредерик и имал ли е спекулация с мексиканка под носа на принцеса Мери
Изневерил ли е принц Фредерик на брачната половинка си

И от кое място потеглиха тези изказвания

47-годишната Касанова, някогашен модел и сегашен човеколюбец, гневно отхвърли слуховете, провокирани от много обществената й разходка из парка Ретиро в Мадрид с Фредерик и последвалата им вечеря в известен резултат.

Тя даже заведе публично дело против списание Lecturas, само че се оказва, че това не е било задоволително да възвърне името й, както и спокойствието й. Касанова даже изтри профилите си в обществените мрежи.

Вече някогашният й брачен партньор Кайетано Мартинес де Ирухо гостува на предаването Espejo Publico, където разяснява цялата обстановка. " Нещата ще се решат в съда - цялото нещо нарани доста Хеновева, както и децата ми. "

Касанова и де Ирухо са родители на 22-годишните близнаци Луис и Амина. Според него, мненията около връзките на майка им с Фредерик са се отразили на работата им, пишат Hello.
 Снимка 650356

Самият Фредерик не даде никакви публични изказвания около изказванията на медиите. На 14 януари тази година той стана крал на Дания, а беше компактно до него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР