В края на миналата година, Nissan обяви програма която позволява

...
В края на миналата година, Nissan обяви програма която позволява
Коментари Харесай

Nissan показа как реставрира Skyline за 400 хиляди долара

В края на предходната година, Nissan разгласи стратегия която разрешава на притежателите на Nissan Skyline да получат автомобила си реставриран до най-малкия подробност. Това включва както купето на автомобила, по този начин и инспектиране на окачването и мотора на японските машини.
 Nissan сподели по какъв начин реставрира Skyline за 400 хиляди $ (ВИДЕО)

Процесът стартира с разглобяването на автомобила, след което той се боядисва в бяла багра, с цел да могат да се изпълнят идващите стъпки. Модерна технология употребява редица датчици, с цел да сканира купето на Nissan-а и да означи всяка една забележка, грапавина или проблем. След като те се отстранят, купето се потапя в специфичен разтвор, с цел да защищити голия метал от наслойка.

 Nissan сподели по какъв начин реставрира Skyline за 400 хиляди $ (ВИДЕО)

Следващата стъпка е сглабянето на ревизираните мотор, скоростна кутия и ходова част. След като Skyline-ът е „ събран “, той минава през редица проби, с цел да се подсигурява качеството на осъществените услуги, преди да бъде предаден към клиента. Както може да видите и в заглавието, сходна процедура излиза много солено. От спортното поделение Nismo правят оценка труда си на 400 хиляди $, против които получавате чисто нов, остарелият си Skyline.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР