В края на миналата година Мила Савова и Сами Хоссни

...
В края на миналата година Мила Савова и Сами Хоссни
Коментари Харесай

Как изглежда Мила Савова 5 месеца след раждането

В края на предходната година Мила Савова и Сами Хоссни станаха роделите за първи път. И за тези месеци от щастливото събитие не стопират да споделят в профилите си в Instagram по какъв начин съумяват да съчетават грижите за бебето с ежедневните си отговорности.
 Сами Хоссни, Мила Савова, синът им Тарек и раждането му
Как се споделя новороденото дете на Сами Хоссни и Мила Савова

Повод за наслада и сменяне на памперси

Един от последните постове на Савова обаче е доста по-личен и открит от останалите. В него тя споделя серия от фотоси и видеа, на които се вижда по какъв начин тренира в залата на Сами, а компания им прави дребния Тарек.

На фотосите обаче се вижда, че Мила пет месеца след раждане Мила към момента не е съумяла да си върне формата и плоския стомах отпреди бременността. И точно това я тормози и регистрира като уязвимост.

Мила Савова написа, че в началото е споделила на половинката си да не я снима без тениска и тъкмо тогава е пристигнал преломния миг.  " Ако те е позор да се снимаш без тениска, значи е време да положиш изпитание и да промениш живота си! ", е отвърнал Хоссни, което я е стимулирало да покаже тази своя уязвимост.

" Виждам постоянно в обществените мрежи по какъв начин дами наподобяват ужасно след раждането в бански. Дори са с прилепнали облекла в родилния дом, само че аз нямах този шанс или ген, да наподобявам по този начин и все се упреквам, че не върша нещо вярно и това стартира да въздейства и върху психологичното ми здраве. "

Мила е схванала, че напъните, които е полагала преди, с цел да бъде във форма към този момент не са задоволителни и би трябвало да промени нещо. " Ако не спра да си похапвам повечко или по-мазни неща, отново няма да стане. Ако не вкарам повече спорт в всекидневието си - отново няма да стане. "

Тя написа още, че около всички отговорности вкъщи, в работа и грижите за дребния не ѝ остава време да се погрижи за себе си. " А в действителност най-важни сме ние, с цел да сме най-хубави за всичко към нас. Емоционално и физически. "
 Сами Хоссни, Великден и какво мисли за спазването на режими и диети по празниците
Защо Сами Хоссни счита, че не би трябвало да се ограничаваме по празниците

Баланс или непоколебим режим

Освен тренировките и опитите още веднъж да си върне предходната форма, Мила Савова написа, че към този момент приема тялото си и не се срами от него, тъй като не желае да бъде от хората, които непрекъснато подръпват облеклата си, с цел да не се види коремът им. " Ако не искаш и ти да си- вземи се в ръце, колкото и мъчно да е - бачкай! "

След като към този момент е разгласила фотосите Мила твърди, че не я е позор и в този момент ѝ остава скоро да се гордее с напредъка, който ѝ следва да направи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР