В края на миналата година Кайли Дженър бе на косъм

...
В края на миналата година Кайли Дженър бе на косъм
Коментари Харесай

Защо сравниха Кайли Дженър с принц Уилям

В края на предходната година Кайли Дженър бе на косъм да стане най-младият милиардер на света, изкарал самичък парите си. Сега тя към този момент публично си завоюва тази купа, задминавайки основателя на Фейсбук Марк Зукърбърг.

Докато той направи първия си милиард на 23 години, риалити звездата е единствено на 21 и има благосъстояние, за което можем единствено да й завиждаме.

Но не толкоз завистта е в основата на хилядите отрицателни мнения във връзка оглавяването на класацията на Forbes за self-made милиардери от Кайли Дженър . Според мнозина консуматори в обществените мрежи, не е вярно да се твърди, че тя сама е построила империята си и е натрупала този милиард.
 Снимка 410605

" Кайли е съумяла сама, толкоз, колкото и принц Уилям " , майтапят се някои в интернет. Според други, достижението на Дженър се дължи на първо място на нейните богати и известни родители, които са й дали финансов старт, с цел да сътвори Kylie Cosmetics.

Няма по какъв начин да пропуснем обстоятелството, че тя получи и нужната популярност посредством риалити шоуто Keeping Up with the Kardashians , в което безусловно израстна пред очите на всички. Не е за подценяване и че Кайли е най-младата от известното семейство, само че и първата, която има милиард в банковата си сметка.

Thanks to Kylie Cosmetics and a new deal with beauty retailer Ulta, Kylie Jenner has an estimated $1 billion fortune https://t.co/h2jinPyGfQ #ForbesBillionaires pic.twitter.com/1uNgHt4zpU
— Forbes (@Forbes) 6 март 2019 година
Трети пък считат, че положението си Дженър дължи на първо място на сестра си Ким Кардашиян и нейното порно клипче, което направи целия клан Дженър-Кардашиян толкоз известни и богати, написа Daily Mail.

Kylie Jenner has an estimated $1 billion fortune, thanks to Kylie Cosmetics and a new deal with beauty retailer Ulta https://t.co/nj3LhJP0hb #ForbesBillionaires pic.twitter.com/B5NrL6C0sI
— Forbes (@Forbes) 6 март 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР