В края на миналата година Искра Радева призна, че се

...
В края на миналата година Искра Радева призна, че се
Коментари Харесай

Искра Радева за коронавируса: Възстановителният период се оказа много тежък и дълъг

 В края на предходната година Искра Радева призна, че се е заразила с ковид, само че ситуацията при нея било даже сериозно в един миг. Към днешна дата, месеци след излизането си от болничното заведение, певицата и актриса не крие какво й е ситуацията.

Тя не е имунизирана, тъй като към момента има огромен брой антитела в организма си, а и по рекомендация на лекари. А това, през което е минала около болестта с ковид, звучи повече от стряскащо.

" В болничното заведение ме одобриха втората половина на ноември и на 9 декември ме изписаха. Възстановителният интервал се оказа също доста тежък, дълъг и муден. Първо ми споделиха два месеца, след това три, в този момент споделят - шест месеца. Никой не споделя от какво зависи. Според мен от това до каква степен е мощна имунната система и може да се пребори с следствията от вируса.

Вече съм доста по-добре, щом стартирам и работа, която ми липсваше ужасно доста цяла година. Още повече че бяхме създали новата премиера, излязоха три предпремиерни представления и я спряхме поради изключителното състояние. Шест месеца не я играхме, което е неприятно за ново зрелище, защото не е улегнало и се не помни доста бързо. Миналия месец го възстановихме, изиграхме едно зрелище в Пловдив и те отново затвориха ", признава Радева в изявление пред " Монитор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР