В края на миналата година двама рибари се удавиха в

...
В края на миналата година двама рибари се удавиха в
Коментари Харесай

Приятелката на един от рибарите, удавили се в язовир „Мандра”, остава без дом

В края на предходната година двама риболовци се удавиха в Мандренското езеро при неразбираеми условия, а през днешния ден почернената другарка на единия от тях – Ивелин, остава без дом. Причината – подялба с роднините.

На 27 ноември предходната година Милена вижда за финален път Ивелин. Двамата са дружно на вечеря с другари. Малко по-късно Ивелин и приятелят му Петър вземат решение да отидат за риба на язовир „ Мандра ”. И повече не се завръщат.

С изгубването на двамата мъже в Бургас е образувана огромна акция по издирването им. Намерена обаче е единствено обърнатата им лодка. Месец по-късно на брега е открито тялото на Петър.

Страховете на Милена се удостоверяват след десетина дни, когато тялото на Ивелин изплува на брега.

„ Аз към момента не мога да допускам, че това нещо се е случило с нас. И Иво към този момент го няма, не мога да повярва ”, споделя Милена Йотова пред .

Тя няма време да осъзнае загубата, тъй като по думите й схваща, че би трябвало да се изнесе от вкъщи им.

„ Валеше сняг, беше студено и с щерка му Доника се разбрахме да напусна къщата, с цел да няма проблеми и разправии. И тя ме помоли да оставя и колата. И аз й споделих, че няма по какъв начин да се прибера до Средец, където към този момент ще отида да пребивавам. Да обаче тя сподели, че не знае, да си намеля някой, който да пристигна да те вземе ”, споделя Милена Йотова.

Милена и Ивайло имат по един брак зад тила си и деца, само че по този начин и не узаконяват връзката си. Така откакто Ивайло умира, всичко отива при неговите законни наследници – някогашната му жена и щерка му.

„ На негово име беше всичко тъй като кой е предполагал, че ще се случи нещо сходно. Ние сме си мислели, че всичко това, което градим, ще остареем дружно, никой не е мислил, че нещо може да се случи или пък да се разделим ”, споделя Милена.

Днес тя не може да влезе в дома си.

„ Започнаха разправии по това да не си експортирам багаж, желаеха да разделяме, което има за пласиране да се продава, да го разделям с тях. Нима аз за 10 години не съм заслужила нищо, съгласно тях е по този начин. И всичко това не им стигна, посегнаха на колата, която знаят е подарък от татко ми ”, споделя Милена

„ Ами взе микробуса да вземем за пример, лодката, мотора, мога и други неща да изброя, няма смисъл. Който каквото е трябвало, си го е вземал, аз съм завършила. Дотук бях. Ако някой има искания, по правосъден път ”, декларира някогашната брачна половинка на Ивайло - Яна Георгиева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР