В края на месеца принц Хари и Меган Маркъл заминават

...
В края на месеца принц Хари и Меган Маркъл заминават
Коментари Харесай

Какви ще ги вършат Хари и Меган в Африка

В края на месеца принц Хари и Меган Маркъл отпътуват на първото си по-дълго пътешестване откакто станаха родители . Дестинацията е ясна от дълго време - Африка, а дружно с тях ще бъде и дребният Арчи, който се роди на шести май.

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще дойдат в Кейптаун, столицата на Южна Африка, на 23 септември. Именно там ще се открият Меган и Арчи, като с тях ще бъдат евентуално и две детегледачки.

Повечето планувани събития ще бъдат удостоени единствено с наличието на принц Хари, само че и съпругатa му ще има своите звездни мигове на континента под формата на няколко соло уговорката в Кейптаун и Йоханесбург.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Сеп 6, 2019 в 5:57 PDT

Програмата включва обиколка на четири страни в границите на 10 дни, като общият брой на уговорките е 35. Тя е подготвяна и обсъждана в продължение на месеци и финалният резултат е, че ще бъде " просветителна и вдъхновяваща ", излиза наяве от обявата в формалния профил на фамилията в обществените мрежи.

Освен че ще станат лице на актуалните връзки сред Англия и Африка, Хари и Меган ще продължат делото на принцеса Даяна в Ангола с акцент върху премахването на минираните зони в размирните региони.
 Снимка 433423

Равенство сред общностите, правата на дамите, отбрана на девойките, психологичното здраве, предварителната защита на ХИВ/СПИН и опазването на околната среда са най-важните тематики, по които двамата се стремят към смяна.

При множеството си задължения херцогът и херцогинята ще са в ролята на президент и вицепрезидент на Commonwealth Trust, учреден от кралица Елизабет Втора, по тази причина и ще се срещнат с редица млади водачи и бизнесмени от африканските страни, които работят за смяна, написа Harper`s Bazaar.

Двамата ще нагледат и активността на организацията The Lunchbox Fund, която основаха във връзка раждането на сина си Арчи и благодарение на обществени дарения обезпечават всекидневен обяд в учебни заведения в Африка за десетки хиляди деца.
 Меган Маркъл, Серина Уилямс, US Open и следващото пътешестване на херцогинята
С кого се прегръща Меган Маркъл на US Open

Херцогинята отново ни изненада

Принц Хари ще пътува самичък до Ботсвана и Малави, а Меган ще има своите соло задължения в Кейптаун и Йоханесбург, свързани с организации, подкрепящи дами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР