В края на месец септември стана ясно, че Райън Рейнолдс

...
В края на месец септември стана ясно, че Райън Рейнолдс
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс официално си купи футболен отбор

В края на месец септември стана ясно, че Райън Рейнолдс и Роб Макелхени имат желанието да станат притежатели на футболен тим.
 Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и ще влагат ли актьорите във футболния клуб
Ще влага ли Райън Рейнолдс в уелски футболен тим

Рексъм първенец

Но не на някой гранд, а на състезаващия се в петата дивизия на уелския футбол Рексъм . Почти два месеца по-късно разбираме, че тези проекти са били напълно съществени и даже към този момент са осъществени.

Рейнолдс и Макелхени към този момент публично са притежатели на Рексъм, като това е гласувано и утвърдено от членовете на борда на футболния клуб, който от 2011 година се ръководи от почитателите.

A message from our owners-elect...

Welcome to Wrexham AFC, and
— Wrexham AFC (@Wrexham_AFC)
Според New York Post, актьорите са платили 2.5 милиона $, с цел да стане това факт. Във видеоразговор с последователите на клуба пък Рейнолдс даже споделя, че Рексъм е един задремал колос и счита, че може да се трансформира в международна мощ.

Да, правилно, че със своята над 150-годишна история уелският клуб е измежду най-старите, само че ни се коства много мъчно да стартира да се мери с тимове като Реал Мадрид и Барселона да вземем за пример.
 Пиер-Емерик Обамеянг, Тони Кроос и неуместно ли е да празнуваш гол с маска на супергерой
Маската на раздора сред двама футболисти

Обамеянг и Кроос имат разнообразни гледни точки

Въпреки че не един път през последните години сме виждали по какъв начин с вярната инвестиция безусловно всичко е допустимо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР