В края на месец май започва курсът DevOps Crash CourseРадваме

...
В края на месец май започва курсът DevOps Crash CourseРадваме
Коментари Харесай

SoftServe надгражда знанията на студентите от ТУ-София

В края на месец май стартира курсът „ DevOps Crash Course ”

„ Радваме се, че можем да допринесем за надграждането на знанията на студентите”, показа Андон Симеонов, Country Manager на SoftServe в България, във връзка взаимната самодейност с ТУ-София (фото: SoftServe)

Стратегическо партньорство сред ИТ компанията SoftServe и Технически университет – София дава опция на студентите за спомагателна подготовка. Инициативата се развива сполучливо от началото на годината, оповестиха от софтуерната компания, която е една от дребното на пазара със лична ИТ академия.

Центърът за развиване и подготовка към ТУ дава зала, в която експерти от SoftServe могат да водят образованията, и оказва помощ с разпространение на информацията за курсовете измежду студентите. Програмата за всеки курс се създава от механически лица в SoftServe и се утвърждава от ТУ-София.

След сполучливото привършване на първия курс на тематика „.Net with Machine Learning ” сътрудниците в самодейността приготвят втори курс – „ DevOps Crash Course ”, който се чака да започва през месец юни.

„ Радваме се, че имаме толкоз мощен сътрудник, и че ние, от своя страна, можем да допринесем за надграждането на знанията на студентите. Това, което се следи като наклонност, е, че младежите имат мощно предпочитание да се усъвършенстват и да учат спомагателни неща ”, разяснява Андон Симеонов, Country Manager на SoftServe в България.
още по тематиката
Студентите, приключили сполучливо курсовете, могат да станат част от ИТ академията на SoftServe с потвърдени сполучливи стратегии. Компанията с 26-годишна история на пазара разполага и със личен университет.

Академията предлага гратис образование с дълготрайност от три месеца. В рамките на четири години в българския клон са се провели 42 курса и са взели участие повече от 400 души, прецизираха от компанията. Темите на курсовете са разнородни и обгръщат технологии, подобаващи за претенденти с съществени знания по информатика и осведомителни технологии.

При сполучливо довеждане докрай на Академията, най-хубавите курсисти имат опция за заплатен стаж на цялостен работен ден в компанията, който е с дълготрайност 6 месеца. След този интервал, и при положително показване, стажантът може да стартира работа на непрекъснат контракт на позиция „ младши експерт ”, описаха от SoftServe.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР