В края на месец май йорданската кралица съобщи за смъртта

...
В края на месец май йорданската кралица съобщи за смъртта
Коментари Харесай

Колко красива е годеницата на престолонаследникa на Йордания

В края на месец май йорданската кралица заяви за гибелта на татко си Файзал Сиди ал Ясин и от този момент беше в печал. В началото на юли обаче тя се завърна в формалния си профил в Instagram, с цел да заяви една радостна вест, а точно, че по-голяма щерка на крал Абдула II и кралица Рания е сгодена.
 Принцеса Иман, Джамил Термиотис и годежът на дъщерята на йорданската кралица Рания
Кралица Рания - от печал до мотив за наслада

Радостна вест за щерка й принцеса Иман

Тогава научихме, че 25-годишната принцеса Иман публично се е сгодила за Джамил Александър Термиотис в наличието на родителите си, както и на братята и сестра си - престолонаследникът принц Хюсеин, 22-годишната принцеса Салма и 17-годишният принц Хашем.

Сега от Hola разбираме, че кралица Рания има още един мотив за празнуване, защото първородният ѝ наследник също е на път да се ожени.

Кралският хашемитски съд публично разгласи годежът на принц Хюсеин с избраницата му Раджуа Халед Ал Саиф. Съдейки от фотосите на избраницата на престолонаследника на Йордания, можем да кажем, че хубостта ѝ тъкмо толкоз невероятна, колкото и тази на майка му - Рания.

Съпругата на крал Абдула II означи събитието с обява в персоналния си Instagram профил, публикувайки поредност от фотоси, направени в специфичната вечер, на една от които е застанала сред бъдещите младоженци.
 Рания и визитата на йорданската кралица в LIVINC
Кралица Рания продължава напред

С какво беше заета йорданската кралица

" Не мислех, че е допустимо да побера толкоз доста наслада в сърцето си! Поздравления за моя максимален наследник и неговата скъпоценна годеница. Като всяка майка се молех да имаш шанса да намериш оня, който същински ще обичаш, и ето Раджуа се появи в живота ти. Бъдете благословени, щастливи и здрави ", приключва йорданската кралица.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР