В края на месец май Варна отново ще събере едни

...
В края на месец май Варна отново ще събере едни
Коментари Харесай

Гледайте финалите на уредите от Световната купа по спортна гимнастика във Варна по БНТ 3

В края на месец май Варна още веднъж ще събере едни от най-хубавите състезатели по спортна гимнастика на планетата за конкуренцията от Световната купа.

Голямата звезда на събитието в " Двореца на културата и спорта " ще бъде арменецът Артур Давтян, който е бронзов медалист прескок от последните олимпийски игри в Токио, а също така има на сметката си трофеи от европейски и международни шампионати.

Общо 100 гимнастици ще се впуснат в борбата за призово класиране в морската ни столица, а измежду тях ще има и седем български състезатели.

При мъжете ще имаме цели шестима представители на другите уреди в лицето на Еди Пенев (земя, кон с гривни и висилка), Кевин Пенев (земя и кон с гривни), Димитър Димитров (прескок), Йордан Александров (успоредка и висилка), Божидар Златанов (халки, прескок и успоредка) и Христос Маринов (халки).

При дамите пък българската чест ще брани само Никол Стоименова, която ще играе на всички четири уреда - земя, прескок, греда и успоредка.

Най-вълнуващата фаза от Световната купа по спортна гимнастика във Варна, а точно финалите пък ще може да наблюдавате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 3 на 27 и 28 май (събота и неделя) от 13.30 часа!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР