В края на месец май една от най-големите холивудски легенди,

...
В края на месец май една от най-големите холивудски легенди,
Коментари Харесай

Синът на великия Клинт Истууд му подготвя парти за 90-ия рожден ден

В края на месец май една от най-големите холивудски митове, звездата на уестърна и награден с 4 “Оскар”-а като режисьор Клинт Истууд, ще навърши 90 години.

Неостаряващият Истууд, който продължава да работи даже на тази забележителна възраст, не желае да чества остаряването си, а желае да се концентрира върху работата си (миналата година излезе филмът му “Случаят Ричард Джуъл”, който беше номиниран за “Оскар”). Децата му обаче нямат желание да оставят татко си без празненство за рождения ден.

Снимка: Getty Images

Актьорът от “Отряд самоубийци” Скот Истууд, който е наследник (и съгласно мнозина безспорен двойник) на Клинт разкри, че с братята и сестрите му приготвят нещо, с цел да отбележат юбилея на татко си:

“Ще бъде доста умерено и лежерно”, посочи той. “Баща ми не обича рождени дни и непрекъснато повтаря, че не желае да ги чества.”

Снимка: Getty Images

Партито ще съставлява по-скоро огромен фамилен обяд, на който роднините му ще почетат достиженията на артиста. Няма да пропуснат и тортата:

“Определено ще има и торта. Най-вероятно това няма да му хареса, само че ние ще донесем.”

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете повече за огромния артист и режисьор:
Децата на Клинт Истууд му готвят празненство за рождения ден, макар че кинолегендата не желае да го чества Легендарният артист и режисьор ще навърши 90 години в неделя
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР