В края на месец март /28-29.03.2018 г./ в Лас Вегас

...
В края на месец март /28-29.03.2018 г./ в Лас Вегас
Коментари Харесай

Световен мастърс турнир и Интерконтинентална купа по футбол на маса с българско участие


В края на месец март /28-29.03.2018 г./ в Лас Вегас ще се проведат две от най-престижните събития от спортния календар на Световната федерация по футбол на маса /джаги/ - ITSF World Masters и Inter Continental Cup.

Най- положителните 12 дами и топ 16 мъже в интернационален проект, оповестени за международни майстори, ще премерят сили за продобиване на купата „ Най–добър джаги играч в света ”.

България ще има своя представител в лицето на многократната международна шампионка Екатерина Атанасова, която извоюва правото си да взе участие в елитното съревнование след спечелването на международните серии на маса Леонхарт в Германия през 2017 година. Българската състезателка е първа все още в международната класация и има още редица трофеи и оценки през последните години както у нас, по този начин и в чужбина. Екатерина Атанасова ще вземе присъединяване и в отборното съревнование за спечелването на Интерконтиненталната купа като част от тима на Европа.

Още двама представители на нашата страна ще участват на шампионата в Америка. Това са Марио Томов, който е втори в Световната класация по футбол на маса при младежите и Юлиан Пенев – топ играч от най-големия клуб по джаги в страната ни Семеен кодекс „ Джагоарс ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР