В края на месец март 2018 г. приключиха Работилниците по

...
В края на месец март 2018 г. приключиха Работилниците по
Коментари Харесай

Приключи вторият етап на академия „Иновация в действие“, проектите трябва да са готови до началото на април

В края на месец март 2018 година завършиха Работилниците по нововъведения, част от четвъртото следващо издание на академия „ Иновация в деяние “. Те включваха присъствени и онлайн сесии и образования по интернационалните принадлежности и методологии в областта на нововъведенията с доктрина, извършения, непрекъсната противоположна връзка и полемика сред участниците и фасилитаторите.

Работилниците се организираха във Варна и София, като присъединяване в тях взеха над 100 млади бизнесмени. 
Академия „ Иновация в деяние “ е социално-отговорна самодейност на „ Солвей Соди “, която цели насърчаване на знанията и практическите умения на младежите в основаването на новаторски планове. Основен сътрудник в реализирането ѝ е „ Аурубис България “. 
Програмата на работилниците обхвана срещи сред претенденти и ментори, също и с гост-говорители с богат опит в разнообразни сфери, както и нетуъркинг събития в неофициална среда. Различни тематики, измежду които генериране на хрумвания, разбор и оценка на капацитета на новите хрумвания, дизайн и редизайн на новаторски артикули и основаване на устойчиви бизнес модели, въодушевиха младежите и ги мотивираха да разработят свои планове. Според уредниците опитът и контактите с одобрени експерти е гаранция за предстоящ триумф и професионално развиване на всеки младеж. 
След края на втория стадий графикът на академия „ Иновация в деяние “ продължава с:
o    Подаване на планове на участниците в Академията:  до 9 април 2018 г. 
o    Кандидатстване за външни лица: от 19 март до 23 април 2018 година
o    Обратна връзка на всички участници и преселекция на 10-те финалисти: от 9 до 30 април 2018 година
o    Работа и подготовка на финалистите за презентация пред журито: от 7 до 21 май 2018 година
През месец април ще бъдат определени десетте печеливши планове, а месец по-късно те ще бъдат показани пред способеното жури от специалисти в разнообразни сфери на бизнеса: Спирос Номикос, ръководител на журито и изпълнителен шеф на „ Солвей Соди “ АД и общоприет управител на Група „ Солвей “ за България; Тим Курт, изпълнителен шеф на „ Аурубис България “ АД; Стефан Делайе, ръководител на Борда на шефовете на Havas Group България, както и ръководител на Френско-българската комерсиална и индустриална камара от 2012 г.; Дидие Щосел,  изпълнителен шеф и заместник-председател на Борда на шефовете на Nova Broadcasting Group; Огнян Траянов, ръководител на Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации и ръководител на Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ); Цветелина Тенева, създател на The Business Institute. В края на месец май те ще оценят най-хубавите планове и ще изберат тези три от тях, които заслужават премиите в конкурсната част. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР