В края на месец август HBO решиха да ни подадат

...
В края на месец август HBO решиха да ни подадат
Коментари Харесай

Новият папа, HBO, Джон Малкович, Джуд Лоу и кога се завръща сериалът

В края на месец август HBO взеха решение да ни подадат стръвта и пуснаха първи тийзър на втория сезон на " Младият папа ", който ще се споделя " Новият папа ".

Добрата вест е, че беше публикуван нов къс тийзър, който ни дава отговори на въпроси, които ни мъчеха.

Започваме с това, че Джон Малкович, който е новото попълнение към сериала, ще влезе в ролята на новия папа. До тази развръзка се е стигнало откакто в последния епизод на първи сезон видяхме по какъв начин папа Пий XIII (Джуд Лоу) припадна.

Новият папа много наподобява на младия, тъй като е много нахален и самоуверен. Състоянието на папа Пий XIII е неразбираемо и виждаме, че е в безсъзнание, само че подробно обгрижван.

Естествено, неговият заместител не желае той да се разсънва скоро - напряко в никакъв случай. В последните секунди на тийзъра обаче виждаме по какъв начин Лени се разсънва с лукава усмивка.

И бегла концепция си нямаме какво ни е подготвил Паоло Сорентино, само че много почакахме за този сезон. Ще се наложи да се въоръжим с още самообладание, тъй като премиерата на " Новият папа " ще бъде през януари 2020 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР