В края на май тази година Дуа Липа заяви, че

...
В края на май тази година Дуа Липа заяви, че
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Дуа Липа

В края на май тази година Дуа Липа съобщи, че всичко, което желае, е... Дуа Липа. Очевидно е удовлетворена от този стадий от живота си и се усеща добре в личната си компания. " Без да се тормозя какво ще кажат хората, че вечерям сама или че вървя сама на кино. Искам да знам, че мога да бъда там сама за себе си. "
 Дуа Липа, Vogue и какво показа певицата в изявлението за списанието
Истинската Дуа Липа

Какво показа пред Vogue певицата

Но животът обича да ни изненадва. Така, до момента в който певицата е съсредоточена върху грижите за себе си, ориста ѝ сервира непредвиден подарък.

Около четири месеца откакто съобщи, че няма гадже, наподобява че нов мъж пресича пътя ѝ. Дуа Липа беше видяна да се целува с водещия на Daily Show Тревър Ноа в Ню Йорк в четвъртък, 29 септември.

Двамата са снимани да се любуват на интимна вечеря в ямайски ресторант Miss Lily`s в Ийст Вилидж. Срещата им приключва с обятия и целувки посред улицата, допускат от Harper`s Bazaar.

Не е ясно от кой момент се познават и от какъв брой време са повече от другари Дуа Липа и Тревър Ноа, само че ласките сред тях се случват съвсем година, след като певицата се раздели с Ануар Хадид. През декември 2021 година двамата сложиха завършек на връзката си, а повода съгласно множеството източници тогава е в натоварените им графици.

Преди това Дуа Липа и Ануар Хадид са на крилете на любовта близо две години, като нея постоянно я виждахме в компанията на сестрите му - Бела и Джиджи Хадид.

Въпреки че по онова време двамата качват сантиментални изявления в обществените мрежи, те по този начин и не разкриват детайлности за връзката си.

В изявление за английския Vogue през февруари 2021 година Дуа Липа разкри за какво не са говорили за връзките си пред медиите.

" Това е като да даваш и да взимаш по едно и също време, пробвайки се да намеря салдото сред това да съм по този начин разчувствана и толкоз влюбена, и да желая да споделя страстите си с хората към мен, само че в това време да не желая да парадирам прекалено много. Искам да мога просто да бъда щастлива в тази връзка, без да се интересувам от мнението на другите. "
 Дуа Липа, Ануар Хадид и това ли е краят на връзката им
Какво се случва с Дуа Липа и Ануар Хадид

Близките им не имат вяра, че това е краят

Що се отнася до сантименталните връзки на Тревор Ноа, знаем само, че от 2015 година до 2019 година излиза с певицата Джордин Тейлър, а от 2020 до 2021 година - с актрисата Минка Кели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР