В края на май стана ясно, че Алисия Истинското име

...
В края на май стана ясно, че Алисия Истинското име
Коментари Харесай

Алисия има връзка с богат турчин?

В края на май стана ясно, че Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия се е сдобила с нова ултрамодерна къща в покрайнините на София, а през днешния ден плъзнаха слуховете, че тя върти обич с по-възрастен от нея турчин.

Именно той ѝ оказал помощ за обзавеждането на големия ѝ нов дом.

Попфолк дивата си е купила имота преди няколко години, а малко по-късно е почнала градежа на къщата, който съгласно осведомени ѝ е глътнал над милион лв.. В момента Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия подрежда новия си дом, като парите за дизайнерските мебели от Италия идвали от великодушния турчин.

Почти 20 години Алисия  Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия обитаваше апартамент в столичния квартал „ Изток “, платен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов.

Чалга дивата към момента не се е нанесла в парцела, само че се чака да направи това в разгара на лятото или при започване на есента, написа

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР