В края на май Дони и Нети отбелязаха един голям

...
В края на май Дони и Нети отбелязаха един голям
Коментари Харесай

Колко секси е Нети на 47 години

В края на май Дони и Нети означиха един огромен мотив в обществените мрежи, а точно фактът, че са 22 години дружно. Нети предложи брак на Дони от сцената по време на разпределяне на театрални награди, а Дони без съмнение ѝ сподели " Да ". Сватбата им се състоя само три месеца след първата им среща през 2001 година

Доста дълго време Дони не е подготвен да стане татко. 10 години откакто двамата стават двойка обаче се ражда щерка им Лилия, която сега е на 12 години и е тяхната наслада и горделивост.

Преди броени дни в профилите и на Дони и на Нети се появиха фотоси от фамилната им почивка във Варвара. Семейството обича да отсяда там, където се любуват на спокойствието, тишината и опцията да се попекат на независимост голи.

През годините двамата постоянно са улавяни от папараци, до момента в който се препичат без облекла, само че това в никакъв случай не е смущавало нито Дони, нито Нети, които не се тормозят да признаят, че са нудисти. 

Това което предизвика интереса в нас, няма общо с нудизма, тъй като считаме, че всеки има право да се облича/не облича, както реши. Особено на плажа, където трендовете в банските през последните години са такива, че все едно сме голи. Направи ни обаче усещане какъв брой ужасно наподобява Нети.

Актрисата и певица демонстрира невероятното си тяло по бански. Да си признаем, завидяхме ѝ за прелестния външен тип. Макар да е на 47 години, Нети е в отлична форма и физиката ѝ е в действителност е забележителна. По всичко проличава, че фамилията си изкарва чудесно и откровено се любуват на лятната си почивка дружно.

Припомняме, че пред няколко години Нети несъмнено изживява най-емоционалния интервал от живота си. На 44 години тя инцидентно разбра, че е осиновена, откри биологичната си майка, разбра кой е татко ѝ, снабди се със сестра и едвам съумя да побере в душата си всичката стихийна страст, която ѝ се струпа внезапно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР