В края на май чешкото студио Bohemia Interactive анонсира следващото

...
В края на май чешкото студио Bohemia Interactive анонсира следващото
Коментари Харесай

Arma 3 Contact ще е с продължителност от около шест часа

В края на май чешкото студио Bohemia Interactive анонсира идващото огромно допълнение към военния си стратегически симулатор ArmA III. Contact няма да е като нищо, излизало до момента за играта. В него вашите смели бойци ще влязат за пръв път в контакт с извънземна мощ, а съчетанието на научна фантастика с присъщия за ArmA натурализъм звучи ужасно. Що се отнася до това, което може да очаквате като размер на наличието, Contact ще ви донесе постоянна доза развлечение. Това разбрахме от неотдавна обещано изявление на Йорис ван’т Ланд, водещ на плана, за OnlySP. От думите му стана ясно, че акцията на експанжъна може да продължи шест часа според от стила ви на игра.

Продължителността е постоянно мъчно да бъде избрана с акуратност, защото, несъмнено, зависи от всеки обособен състезател и до каква степен изследват терена отвън заложените им основни задания. Според нас една естествена игрова сесия ще е с дълготрайност от четири до шест часа. И по-късно, сме добавили нови играчки, с които да си играете, включително и нов терен от територията на Ливония “, споделя той. „ Надяваме се също по този начин основателите на наличие да построяват свои лични извънземни сюжети “.

„ Голяма част от акцията се състои в разкриването на мистерията и следствие на случилото се, тъй че оставяме множеството детайлности за самите играещи. Приемате ролята на оператор на дрон на НАТО, който е дислоциран в Ливония за военни учения. Тъкмо в точния момент, тъй като скоро след идването ви нашите извънземни гости се появяват в зоната на спор и оттова насетне вие ставате част от спонтанна разследваща интервенция, която има за задача да проверява случая “, добавя Ланд.

Contact е дело на амстердамския офис на Bohemia, който е основан особено с цел да показва нови хрумвания за играта. Любопитен миг, който споделят от OnlySP е, че след анонса на допълнението, форумите на Bohemia са залети с хрумвания от почитатели на ArmA, Contact да си стане изцяло независима игра. Което надали ще се случи, само че пък кой знае – DayZ, мод за ArmA II завоюва сърцата на геймърите и се отдели в независима игра, с цел да е пионер в Battle Royale жанра. Всъщност, както разбираме от ван’т Ланд, Contact е плануван точно като независима игра.

„ Първоначално, Contact не беше планиран да е експанжън за ArmA 3. Даже обмисляхме основаването на независима игра, само че в последна сметка изгодите от формата му на експанжън бяха надалеч по-големи. Това означаваше, че можем да се възползваме от този солиден сендбокс, а общността на ArmA щеше да се облагодетелства от допълненията, даже и в случай че не се интересуват толкоз от показаните им условия “, изяснява той.

Contact излиза на 25-ти този месец за PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР