В края на март WEF лобира за разрешение на глобалната

...
В края на март WEF лобира за разрешение на глобалната
Коментари Харесай

Те идват за нашата вода. Друг начин за намаляване на населението на Земята!

В края на март WEF лобира за „ позволение на световната водна рецесия “, която, сходно на хранителната рецесия, съществува единствено тъй като е основана изкуствено. При откриването на първата Конференция на Организация на обединените нации за водата от 40 години (UN 2023 Water Conference), „ за превъзмогване на световната водна рецесия “, генералният секретар на Организация на обединените нации Гутериш предложи дейности в четири направления, последната от които е изключително забележителна:
1. Осигуряване на обективен достъп до и спестовно отншение към водата;
2. Развитие на водоснабдителни системи;
3. Фокусиране върху устойчивостта и адаптиране на инфраструктурата;
4. Спешно да се обърне внимание на изменението на климата.

Конференцията, извършена в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк, продължи от 22 до 24 март и приключи с приемането на Програмата за деяние за водата, която беше преведена в Програма за деяние за водата (резолюция 75/212 на ООН). В същото време се организира междинно обобщаване на резултатите от плана „ Вода за стабилно развиване от 2018 до 2028 година “, признат от Организация на обединените нации под натиска на WEF.

Washington Times от 23 март 2023 година отговори с: „ Организация на обединените нации идва за вашата вода. “ Много характерен пост. Цитираме фрагменти:

„ Организация на обединените нации е хазаин на първата си конференция за водата в Ню Йорк от пет десетилетия… Парижко световно съглашение за водата? Всички пътища са отворени за вашите кошмари. Тази конференция, домакинствана от държавните управления на Холандия и Таджикистан, е още един опит на Организация на обединените нации да реализира 17-те цели за стабилно развиване, чийто лист, в случай че бъде прибавен и натрапен, ще даде на определена група от елитни бюрократи цялостен надзор над всички човешки действия, от хвърчене в небето до установяване на размера на заплатите в фирмите, риболова в моретата и океаните, създаване на къщи и предприятия.

Без беднотия. Нулев апетит. Доброто здраве – физическо и психическо – е за всички. Равенството сред половете. А в този момент и чистата вода. Това са първите няколко цели за стабилно развиване.

Всъщност държавното управление поема юздите, с цел да тласка всички ни към един съвършен свят, който в никакъв случай няма да пристигна. Световният ръководещ орган се преструва, че има властта да изкорени бедността, неприятното здраве, замърсяването, глада и невежеството; да унищожи дискриминирането от всевъзможен вид; да обезпечи добре платени работни места за всички – като в същото време управлява средствата за произвеждане и потребление; да подсигурява мир и правдивост по целия свят; да обещаят, че всички ще бъдат в нирвана - единствено в случай че международните държавни управления правят отстъпка своя суверенитет, подчинят се на диктата на определените от Организация на обединените нации, откажат се от парите, свободата и избора си...

Конкретните детайлности за този задаващ се регулаторен модел към момента не са известни. Но към този момент има намеци… Предстоящите ограничения за надзор евентуално ще се съсредоточат върху ограничение на потреблението на вода в жилищата и увеличение на разноските за достъп до тази вода; по отношение на възбраната за потреблението на вода в селското стопанство и увеличението на разноските за земеделските производители; за непоколебим надзор върху типовете и броя на корабите, които могат да се движат по морета, реки и канали, и повишение на цената на този тип превоз. Тогава ще има претенции за обезщетения - както в тази ситуация с компенсирането на въглеродните излъчвания... "

Как работят сходни планове на процедура ясно показва Нигерия, където прясна вода към този момент се предлага единствено с QR код. Всъщност това е един от методите за понижаване на популацията на Земята. Сега Конференцията, под егидата на Организация на обединените нации, също отвори " воден фронт " против руснаците.

Тези нововъведения обаче ще обиден и жителите на останалия свят, в това число родината на Парижкото съглашение за климата. В началото на април френският президент Еманюел Макрон изиска 10% понижение на потреблението на вода в страната. Инициативата „ е подбудена от нуждата да се отговори на изменението на климата в света: още това лято Франция е застрашена от суша, горски пожари и пресъхване на реките “. Според този проект до 2030 година Франция ще понижи потреблението на вода във всички браншове на стопанската система.

Мотивиран с познати формулировки: първо, „ плануваният спад на преваляванията е 10 пъти по-висок от днешното ползване на вода “ (което е доста сходно на „ планувания брой смъртни случаи от коронавирус “ – до края на годината 10 пъти по-висок от днес), и второ, „ би трябвало да действаме в този момент, с цел да запазим водните запаси и да променим потреблението на вода “ (запомнете: всеки би трябвало да предприеме незабавни дейности, с цел да спре разпространяването на вируса: стойте у дома, носете маска, спасявайте животи…).

В същото време в самата Франция управляващите не изпитват толкоз огромен дефицит на вода, че стачкуващите непрестанно да се поливат с вода. Ето, да вземем за пример, на 28 март 2023 година: проява против пенсионната промяна в Лион.

Изглежда, че още на 28 март във Франция е имало задоволително вода и десетократно понижаване на преваляванията не заплашва със суша Макрон и неговите съграждани. Мина обаче седмица и градините към този момент не могат да се поливат.

И под душа да се миеш за повече от 3 минути и не повече от 2 пъти седмично също е невероятно. Душовете към този момент са единствено във водните оръдия и маркучите на полицията, с които поливат несъгласните на всеобщите митинги против политиката на властта.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР