В края на март Valve обяви, че Steam ще прекрати

...
В края на март Valve обяви, че Steam ще прекрати
Коментари Харесай

В Steam започва обратното броене до края на поддръжката на Windows 7 и 8

В края на март Valve разгласи, че Steam ще приключи поддръжката на Windows 7, Windows 8 и Windows 8.1 от 1 януари 2024 година С новия ъпдейт на приложение, услугата няма да подмине потребителите на тези операционни системи.

Както разкри порталът Gaming Deputy, с актуализацията на клиента, пусната в нощта на 26 против 27 април, в приложението Steam се появи предизвестие „ Край на живота “ (End of Life) за идния завършек на поддръжката на Windows 7/8/8.1.

Може да се види до името на акаунта и аватара единствено от потребителите, които към момента употребяват Windows 7/8/8.1. В бял текст на червен декор известието оповестява какъв брой дни остават до края на поддръжката за изброените операционни системи.

Аналогично предизвестие се появи с стартирането на упоменатата актуализация и на потребителите на macOS във версии 10.11 (El Capitan) и 10.12 (Sierra), чиято поддръжка ще бъде завършена на 1 септември.

След посочените дати потребителите на изброените операционни системи няма да могат да започват Steam клиента и да имат достъп до своята библиотека. За да създадат това, ще би трябвало да актуализират операционната си система.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР