В края на март Лондон каза, че проучва искане от

...
В края на март Лондон каза, че проучва искане от
Коментари Харесай

Юлия Скрипал Взе Изключително Тежко Решение След Като Я Изписаха От Болницата! Вижте Какво!

В края на март Лондон сподели, че изследва искане от Русия да получи консулски достъп до Юлия Скрипал, като акцентира, че почита желанията на 33-годишната жена, която се възстановяваше от отравянето след лекуване в болничното заведение в Солсбъри - града, където двамата с татко й бяха отровени.

Вчера от лечебнато заведение оповестиха, че тя е изписана. Според локални медии английските управляващи са я отвели на безвредно място. Това провокира отрицателна реакция от съветското посолство, което писа в Туитър през днешния ден, че тя е " държана като заложничка ", и упрекна Лондон, че отхвърля информация за местонахождението на съветската гражданка Юлия Скрипал, за нейните стремежи и за действителното й здравно положение.

" Налице е нейното уединяване от обществеността, скриването на значими свидетелски показания и основаването на трудности за обективно и без значение следствие ", се споделя в известието на посолството, представено от ТАСС.

Франс прес напомня и известието на английското вътрешно министерство от 6 април, че е отхвърлило молбата за виза от нейната братовчедка Виктория Скрипал, която искаше да я посети.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР