В края на лятото частният курорт Елените ще се превърне

...
В края на лятото частният курорт Елените ще се превърне
Коментари Харесай

Три дни и три нощи парти в Royal Club Victoria Elenite

В края на лятото частният курорт Елените ще се трансформира в дом на Elenite Adventure R`n`B Festival - 3-дневен музикален фестивал от 6-ти до 9-ти септември.
За програмата грижливо са селектирани едни от най-хитовите актьори в областта на R’n’B и hip-hop културата, както от България, по този начин и на интернационално равнище. Ще можете да се насладите на изпълнителите Willy Willia, 100 кила, DJ Swed Lu, DJ Polique, Dj Jayla Jay R, Deejay Balou, Onyx, Dj Da Candy, Dj Sava, Dope Zoo Djs, Panos Koki, Bobo & The Gang,Yangfetish, Braganza и V:Rgo X Trf.
През септември ще имате опция да се потопите надълбоко освен в освежаващите води на Черно море, само че и в музиката на интернационалните и български артисти, актьори и DJ-и, които са подготвени да ви донесат освен празненства, и доста позитивни страсти.

Програмата на Elenite Adventure R’n’B Festival е формирана деликатно и тематично, като през другите дни се натъртва на друго звучене, надлежно ден 1 - R’n’B, commercial; ден 2- rap, hip-hop; ден 3- hip-hop, commercial. Хедлайнъри за всеки от трите дни надлежно са Willy William, Onyx и 100 Kila.
Мисията на уредниците е да ви дадат най-хубавото, тъй че са го създали по елементарен за вас метод – подготвили са няколко типа пакети, в това число - достъп до фестивала, хотела, превоз... Единственото, което би трябвало да извършите, е да донесете банските си и позитивната си сила. Готови ли сте да се потопите в идващото музикално премеждие?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР