В края на годината, преди да поискате повишение за 2020,

...
В края на годината, преди да поискате повишение за 2020,
Коментари Харесай

Моментна снимка: Какви са заплатите на мениджърите у нас?

В края на годината, преди да поискате покачване за 2020, разберете кой какъв брой получава. Моментна фотография на чистите месечни хонорари за София, страната, по мярка на компанията, функционалност и равнище в йерархията ще ви ориентира за финансовата оценка на бизнеса за цената на квалифицирания труд.

Към момента най-добре платени са ИТ шефовете, основните изпълнителни шефове и шефовете на прът центрове със заплати сред 9 хиляди лева и 10 хиляди лева Средно добре заплатени са позициите маркетинг управител, управител планове и началник отдел. Те получават сред 3400 лева и 3600 лева месечно. Нормално е по-големите организации да заплащат по-добре. За една и съща позиция заплатите в фирмите с повече от 250 чиновници от време на време са с до 20% по-високи от възнагражденията в дребните структури.

Това е единствено част от подробните данни, които в действителност обрисуват по този начин значимата за вас моментна фотография в новия брой на списание „ Мениджър ”. Освен сравнителния разбор на възнагражденията за другите управителни позиции в разнообразни браншове, от него ще научите и колко получават професионалните мениджъри – тези, които ръководят най-печелившите компании у нас. Сумите са впечатляващи!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР