В края на годината Григор Димитров реши да открехне завесата

...
В края на годината Григор Димитров реши да открехне завесата
Коментари Харесай

Всички Постоянно Се Питаха, Но Григор Димитров Сам Направи Разтърсващото Разкритие За Бившите Си! Всичко Е Било Само За

В края на годината Григор Димитров реши да открехне завесата на персоналния си живот пред италианското издание „ Ла република “. Първата ни ракета разкри забавни детайлности за кариерата и любовните си връзки.

Григор Димитров съобщи, че е бил свестен неправилно по отношение на метода, по който любовта въздейства на играта му на корта. Той показа, че хората са имали неверна визия за него без даже да го познават.

Най-добрият ни тенисист съобщи, че в избран миг е бил заобиколен от неправилните хора, визирайки Серина Уилямс и Мария Шарапова. С изявлението си той нанесе тежък удар по някогашните си изгори.

За тежките моменти в кариерата си Гришо съобщи, че желае да избяга от клишето с Мария Шарапова и Серина, допълвайки че е ненужно да разяснява връзките си с тях.

Тенистът добави, че не е мъчно да се изгубиш в нечия хубост и добави, че това не е неверно.

Относно връзката си с Никол Шерцингер, той съобщи, че към този момент е по-внимателен в персоналния си живот, написа Блиц, базирайки се на изданието, което показва живота на нашенеца като обич и тенис.

В момента нашенецът се любува на любовта си с Никол Шерцингер в Маями, където двамата ще посрещнат празниците. В новия дом на изпълнителката се събра цялото й семейство.

През последните месеци Гришо и Никол съвсем не се срещаха поради натоварения си график.

Докато нашенецът покоряваше нови върхове на корта, изгората му се изявяваше като жури на Х-Фактор. След спекулациите в продължение на месеци по отношение на края на връзката им, след успеха в Лондон и двамата опровергаха тези изказвания.

Никол Шерцингер поздрави обичания си по покъртителен метод. Той също й отвърна на жеста, заявявайки че тя има огромна заслуга за успеха му.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР