В края на годината двамата направиха връзката си публично достояние.

...
В края на годината двамата направиха връзката си публично достояние.
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Всички Се Питаха, Но Го Криеха В Пълна Тайна! Ето Как Ще Се Казва Наследникът На Росен Плевнелиев И Деси Банова!

В края на годината двамата направиха връзката си обществено притежание. Малко по-късно оповестиха, че са сгодени. Не закъсня и вестта за бременността на Деси Банова, която ще подари някогашния президент с правоприемник.

Развълнуваният баща е неразделно до обичаната си. Той участва на всеки надзорен обзор.

Преди дни Росен Плевнелиев разкри пола на детето си. Той показа, че Деси е бременна с момченце. И двамата се надяваха, че този път ориста ще го подари с момиченце.

Влюбените към този момент са избрали име за сина си. Росен Плевнелиев е безапелационен, че синът му ще се споделя Стоян. Той ще носи името на починалия татко на Деси Банова. Любимият й останал впечатлен от изявлението, в което тя показа преди време, че татко й доста й липсва, написа разкрития.ком.

Росен Плевнелиев е безапелационен, че синът им ще носи името Стоян. Деси Банова не крие вълнението си от този факт и разяснява, че това е постъпката на един добър човек, какъвто е нейният обичан.

Но преди появяването на дребния Стоян, следва още едно щастливо събитие за двамата влюбени. След броени дни те се врекат във безконечна честност един на различен. Сватбата ще се състои в слънчева Гърция, в град Урануполи, където се намира именитата вила на някогашния ни държавен глава.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР