В края на година като 2020-та, осъзнато или не, търсим

...
В края на година като 2020-та, осъзнато или не, търсим
Коментари Харесай

Ариана Гранде показа годежен пръстен

В края на година като 2020-та, осъзнато или не, търсим повече позитивни вести, с които да разведрим настроението. А от време на време те и сами ни намират - в обществените мрежи да вземем за пример.
 Мария Шарапова, Александър Гилкс и новината за годежа им
Мария Шарапова сподели " Да "

Как разбрахме за щастливото събитие

Именно там попаднахме и на много любопитни фотоси, които Ариана Гранде показа с милионите си почитатели. И единствено с един бърз взор разбираме, че имаме вест - певицата е сгодена .

В последно време Гранде не обича да приказва доста за персоналния си живот, тъй като си е научила добре урока от предходните несполуки. Затова и нищо чудно да сме пропуснали обстоятелството, че от началото на годината има връзка с Далтън Гомес - брокер на недвижими парцели.

Двамата направиха своята премиера като двойка във видеото към песента " Stuck with U " през май, а огромна част от времето си прекарват в условия на самоизолация поради пандемията. Затова и можем да разберем за тях единствено това, което певицата реши да ни показа.

Като да вземем за пример обстоятелството, че Гранде е получила предложение за брак . Конкретни детайлности за събитието не получаваме, само че и фотосите на огромния пръстен с диаманти са задоволителни да задоволят любознанието ни.

" Завинаги и още малко " , написа Ариана под фотосите със своя предстоящ брачен партньор. Очевидно времето, което двамата са прекарали единствено двамата вкъщи в последните месеци, им е помогнало да схванат, че са един за различен и че желаят да прекарат живота си дружно.
 Ариана Гранде, новият й дом в Hollywood Hills и луксът за 13.7 милиона $
Новият дом на Ариана Гранде за 13.7 милиона $

Лукс с пари се купува

Надяваме се единствено " Да " -то на певицата да не се окаже преждевременно и неверно. Тя към този момент има един провален годеж зад тила си - с комедианта Пийт Дейвидсън. Но дано не сме неприятни пророци и да й пожелаем този път да е направила точния избор. А напълно скоро чакаме да я забележим в булчинска рокля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР