В края на февруари, по време на MWC 2023, Huawei

...
В края на февруари, по време на MWC 2023, Huawei
Коментари Харесай

Huawei стартира технологията „One 5G“ за всички 5G честоти по време на MWC 2023

В края на февруари, по време на MWC 2023, Huawei започва технологията „ One 5G “, която може да помогне за ускорение на бързото развиване на 5G в промишлеността, като в същото време оказват помощ на сътрудниците да порастват по-бързо.

Huawei споделя, че най-новото решение ще помогне на операторите да усилят цената на всяка периодичност и непрестанно да усъвършенстват мрежовите благоприятни условия в голям брой измерения. One 5G решенията на Huawei освен ще обезпечават водеща в промишлеността продуктивност, само че също по този начин ще се отличават с опростена поддръжка и внедряване, както и с ненадмината енергийна успеваемост и дарба за еволюция.

По отношение на опциите, решението One 5G ще донесе мощта на всички честотни ленти в един обект въз основата на TDD, FDD и вътрешна цифровизация. Освен това технологията „ intelligentRAN “ ще даде опция за задълбочено съдействие в цялата мрежа по всички сюжети, като оказва помощ на операторите да изградят най-рентабилните 5G мрежи.

Голямата антенна решетка (ELAA) и логаритъмът AHR, могат да доведат до оптимално покритие на TDD и оптимално положително преживяване. Новият MetaAAU предлага чудесно покритие, като в същото време поддържа оптимална енергийна успеваемост при всички сюжети, както и обезпечава ултраниска консумация на сила при едва натоварване.

MetaAAU с периодичност 800 MHz, разполагащ с най-голямата в промишлеността ширина на честотната лента, може да покрие цялата C-лента. За сюжети с лимитирано пространство за инсталиране на антени Huawei пуска Meta BladeAAU, който по новаторски метод интегрира технологиите Meta и Blade. Meta BladeAAU разрешава всички честотни ленти под 6 GHz да бъдат ситуирани на един дирек.

Новият M-MIMO модул 32T32R на Huawei за макро базови станции тежи единствено 12 кг. Той освен е с висока продуктивност, само че и се отличава с най-лекия дизайн в промишлеността, което значи, че може да се конфигурира единствено от един човек и да се придвижва с една ръка. Това спомага за повишение на успеваемостта на операторите при построяването на мрежи.

Интегрирайки най-новия хардуер и логаритми, ултра-широколентовият 4T4R RRU опростява внедряването на всички FDD ленти и RAT, като в същото време понижава потреблението на сила с 20%. Освен това вградената технология за унищожаване на PIM отстрани разстройствата, а SingleCell усъвършенства скоростта, възприемана от потребителите в края на клетката с 20%.

Благодарение на технологията за високопрецизно образуване на лъча 5G NR, ултрашироколентовият 8T8R RRU може по едно и също време да усъвършенства потенциала и покритието на мрежата, като усили потребителското преживяване с 40%.

Новaта FDD BladeAAU е композиция от FDD M-MIMO и усъвършенствана технология за транспарантна антена. Тя реализира оптимално покритие под 3 GHz и оптимален потенциал, като в същото време поддържа еднополюсно разрастване.

Понастоящем на закрито се прави 70% от целия трафик на безжичните мрежи. Решението на Huawei LampSite 5.0 интегрира 3G, 4G и 5G, като този дизайн понижава тежестта и размера му с 25%, а потреблението на сила с 40%.

Поддържано от разпределен M-MIMO, то също по този начин е в положение да трансформира разстройствата в облаги и да докара до 4-кратно нарастване на потенциала на мрежата, постигайки навсякъде гигабитово преживяване. LampSite 5.0 се трансформира в най-хубавия избор в доста сюжети на закрито, като летища, железопътни гари и търговски центрове.

В отдалечените селски региони решението RuralLink на Huawei обезпечава покритие на три бранша единствено с един RRU и една антена. То употребява микровълнов фронтхол за опростяване на внедряването, като отстранява нуждата от BBU и уголемява обсега на покритие на отдалечените обекти до 20 километра.

С банален дизайн и ниска консумация на сила, RuralLink поддържа отдалечено ръководство и поддръжка и изисква единствено шест слънчеви панела за зареждане на един обект.

Захранването с непосредствено разпространяване на сигнала (SDIF) е неповторима усъвършенствана антенна технология на Huawei. Тя икономисва огромен брой фидери и кабели и усъвършенства амплитудната и фазовата точност, като в същото време доста понижава импедансните загуби, повишавайки цялостната радиочестотна успеваемост на антената.

Технологията SDIF на Huawei е проектирана за всевъзможни антени, с цел да дава отговор на условията за настройка, характерни за лентата и района, като води до 20% нарастване на енергийната успеваемост на всички ленти.

Новите артикули 2T, които поддържат стандартни ленти (с ширина на честотната лента 800 MHz), разрешават да се агрегират повече носители. Новите 2Т артикули, поддържащи Е-лента, обезпечават потенциал от 25 Gbps, а с помощта на по-високата мощ на предаване и интелигентните антени за следене на лъча, тяхното разстояние на предаване е с 50% по-дълго от най-хубавото в промишлеността.

Huawei IntelligentRAN внася просветеност в RAN и обезпечава три съществени функционалности: iPowerstar, iHashband и iFaultcare. Резултатите от тестванията на мрежата в действително време демонстрират, че iPowerstar удвоява резултата на икономисване на сила спрямо стандартните решения, до момента в който iHashband усъвършенства потребителското преживяване с 30%, а iFaultcare усъвършенства успеваемостта на премахване на неизправности с 40%. IntelligentRAN ще даде разнообразни интелигентни приложения на повече сюжети и ще даде опция за задълбочено съдействие сред всички ленти и всички сюжети.

„ Huawei ще помогне на операторите да развият всички диапазони до 5G посредством редица неповторими нововъведения и да дават на потребителите най-хубавото преживяване в мобилната мрежа. В вероятност Huawei ще продължи да прави нововъведения дружно с световните клиенти, с цел да реализира печелившо за всички бъдеще за 5G “, сподели Цао Мин, президент на Huawei Wireless Product Line.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР