В края на февруари маскиран крадец нахлу в лондонския дом

...
В края на февруари маскиран крадец нахлу в лондонския дом
Коментари Харесай

Обрали дома на Дейвид Бекъм, докато семейството спяло

В края на февруари маскиран апаш нахлу в лондонския дом на Виктория и Дейвид Бекъм и открадна движимости на стойност хиляди паунди, оповестява The Sun.

Според изданието нападателят е нахлул в една от свободните спални в имението на двойката Холанд Парк, до момента в който Виктория, Дейвид и 10-годишната им щерка Харпър са спали в стаите си. Собствениците даже не забелязали, до момента в който синът им Круз не се върнал от ваучър и не намерил строшен прозорец в свободната спалня.

Съобщава се, че са откраднати дизайнерски движимости, както и съоръжение, само че общият размер на вредите и описът с откраднатите движимости към момента не са оповестени. Запознати настояват, че измежду нещата нямало предмети, които биха представлявали особена стойност за фамилията. Лондонската полиция удостовери, че проверява, и сподели, че към момента не е ясно дали нападателят е работил самичък или е имал съучастници. По всичко проличава обаче, че това може да е поредност от кражби, защото са разрушени още няколко къщи в квартала.

„ Полицията бе извикана в 00:37 часа във вторник, 1 март със сигнал за кражба с щурм. Предполага се, че случаят е станал сред 20:30 и 23:30 часа в понеделник, 28 февруари. Съобщава се за откраднати няколко предмета. До момента няма задържан. Разследването продължава”, заяви представител на полицията.

Източник сподели пред The Sun, че се изследват фрагменти от видеонаблюдение и от тях се вижда по какъв начин натрапникът се катери над портата пред къщата. Според източника Дейвид и Виктория са " явно потресени от случилото се " и са доста смутени от обстоятелството, че по време на обира са били у дома и са били изложени на заплаха. Семейството изнегодува и от обстоятелството, че сякаш много сериозната система за сигурност в къщата не е сработила. Бекъм е поръчал инспекция на системата за сигурност в лондонското имение след кражбата.

Този дом със седем спални в западен Лондон беше закупен от двойката за 31 милиона паунда през 2013 година, а още 8 милиона паунда бяха хвърлени за ремонт на имението съгласно усета на новите му жители.

Имението разполага с игрална зала, фитнес зала, СПА център и под земята паркинг. Известното семейство прекарва по-голямата част от времето си в тази къща. Нейни фотографии постоянно се показваха в обществените мрежи на съпрузите. Те имат и имението в Котсуолдс на стойност 6 милиона английски лири.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР