В края на февруари Иван Янакиев бе назначен за член

...
В края на февруари Иван Янакиев бе назначен за член
Коментари Харесай

Новият силен човек в Берое: Не знам откъде идват слуховете за фалит

В края на февруари Иван Янакиев бе назначен за член на Съвета на шефовете на Берое. Преди дни старозагорци победиха досегашния водач Черно море и зарадваха своите фонове, само че към момента витаят въпроси към бъдещето на клуба. Точно по този въпрос Янакиев приказва в изявление за " Мач Телеграф ".

Г-н Янакиев, Берое победи Черно море, само че почитателите се тормозят за бъдещето на клуба. Каква е истината?

- Не знам от кое място идват тези клюки за банкрут на Берое. Заплатите се заплащат, имаше известно закъснение, само че оня ден футболистите си взеха възнагражденията. Регулярно ще станат нещата отсега нататък.
 Собственикът на Берое е подхванал ограничения за лиценза
Собственикът на Берое е подхванал ограничения за лиценза

Ето детайлности

- Какво бихте споделил на почитателите на Берое?

- Искам да ги прикани да ни поддържат. Берое постоянно се е асоциирал със своите фонове. Един град - един тим. Нуждаем се от лоялна поддръжка, тъй като сега има какво да забележим от Берое. Имаме доста мощен тим, всички ще се преценяват с нас и последователите ще останат удовлетворени. Отборът се показва добре. Сглобява се сега и ще заиграе надалеч по-добре.

- Предстои ви доста значим мач с Ботев Bp. Ако го спечелите, като че ли думата " изпадане " към този момент няма да витае над Берое?

- Ние в никакъв случай не сме имали мисли за изпадане. Целта ни е 7-10-о място. Момчетата имат сили и благоприятни условия за това.

- Ще кажете ли няколко думи за новия любим на старозагорската аудитория Себастиан Вия?

- Удоволствие е да следя сходен футболист. Дори и на тренировките на тима му се любувам. Нека всеки един почитател да пристигна и да види Вия онлайн. Той е доста висока класа за България. Такъв футболист не е идвал в нашето състезание. Да ви кажа, че това, което виждаме сега, е доста дребна част от това, което Вия може. Той е водач, компетентен и можещ футболист, с доста триумфи.

- Но пък има проблеми отвън терена?

- Проблемите отвън терена не му въздействат, той е експерт. Скоро се надявам да доближи формата, в която е бил. Много първокласен футболист е.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР