В края на февруари, CITROEN разкри първите подробности за уникалната си

...
В края на февруари, CITROEN разкри първите
подробности за уникалната си
Коментари Харесай

Уникалната електрическа инициатива CITROEN AMI стартира на 11 май

В края на февруари, CITROEN разкри първите подробности за неповторимата си самодейност, наречена AMI. Станахме очевидци на премиерата на един изключително нестандартен като дизайн и предназначение напълно електрически автомобил, който дава обещание да предложи ново решение за виновна градска мобилност на доста достапъна цена.

Сега от CITROEN разкриват допълнителни подробности за плана си AMI, като най-важната от тях е тази, че онлайн продажбите му във Франция, с възможност за доставка до адрес, стартират на 11 май. Следващата стъпка в предлагането на субкомпактната електрическа кола ще бъде направена в средата на юни, с въвеждането на автомобила в реални търговски обекти, включително Fnac и Darty, както и в партньорските центрове и дилърства на Citroen.

Програмата за споделено прилагане на CITROEN AMI в услугата Free2Move във Франция ше започне от юли, а първите доставки към крайни клиенти ще бъдат осъществени в края на същия месец.

От CITROEN анонсират също по този начин, че AMI, който ще бъде разполагаем в 7 разнообразни версии и нива на съоръжение, ще бъде пуснат в продажба в Италия и Испания към края на тази година, а през идната ще бъде лансиран и на други пазари.

Двуместният субкомпактен (дължина 2.41 метра, ширина 1.39 метра и височина 1.52 метра) предлага самостоятелност от 75 километра и максимална скорост на придвижване от 45 км/ч, което го вършим използван както в класически градски условия, по този начин и при обмислени извънградски пътувания. Литиево-йонната батерия (5.5 kWh) на електромобила може да бъде презаредена директно от домашна електрическа инсталация за 3 часа.



Освен през системата за споделено ползване Free2Move и заплащане на минута употреба (0.26 евро на минута), и с дългосрочен наем- 48 месеца с първоначално заплащане от 2644 евро, Citroen Ami ще се предлага също по този начин и за директно закупуване на цена от 6000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР