В края на август в бенчмарковете се появи телефон на

...
В края на август в бенчмарковете се появи телефон на
Коментари Харесай

Геймърският смартфон Red Magic 9 Pro на Nubia с впечатляваща производителност пристига в следващите дни

В края на август в бенчмарковете се появи телефон на Nubia с процесора Snapdragon 8 Gen 3 и подозирахме, че това може да е новият телефон Red Magic. Сега към този момент имаме по-силни доказателства, че това в действителност е по този начин, защото Red Magic удостовери, че нейният 9 Pro ще бъде пуснат на пазара на 23 ноември.

Датата на анонса беше оповестена в обществената мрежа, където представителят на геймърското поделение на марката сподели, че новият телефон ще донесе еволюция в дизайна, продуктивността, живота на батерията и екрана.

Тийзърът не съдържа изображение на смарт телефона. Гледайки предходните модели Red Magic Pro обаче, евентуално би трябвало да чакаме тройна камера, вентилатор за изстудяване и селфи-камера под екрана.

Red Magic 9 Pro ще има 12 GB RAM, съгласно листата на Geekbench от август. Най-вероятно обаче ще има и по-капацитивни разновидности като 16GB или даже 24GB оперативна памет.

Телефонът най-вероятно ще се доставя с Android 14 и с най-новата версия на Redmagic OS и хардуерен непряк комутатор за промяна на игровия режим.

Всички детайлности ще ги разберем на специфичното събитие по анонса на смарт телефона идната седмица, само че тийзърите и филмовите откъси би трябвало да се появят няколко дни преди този момент.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР