В края на август The Cut пусна голямо интервю с

...
В края на август The Cut пусна голямо интервю с
Коментари Харесай

Списание, трибуна на Меган Маркъл, атакува крал Чарлз III

В края на август The Cut пусна огромно изявление с херцогинята на Съсекс (Меган Маркъл), в което тя застъпва доста тематики, в това число обстоятелството, че може да приказва намерено за времето си, прекарано измежду кралското семейство.

Съпругата на принц Хари изяснява, че „ в никакъв случай не са ѝ налагали да подписва нещо “, което би я лимитирало да споделя информация за късата си процедура като кралска персона и загадъчно добавя: „ Имам да кажа доста. Понякога тихото пеене въпреки всичко е част от песента ”.

В новата публикация за кралското семейство, единствено няколко дни след гибелта на кралицата, The Cut чака „ добре пристигнали разтърсвания в английската монархия ” и обобщава първичните медийни настройки за царуването на Чарлз III – мощен акцент върху климатичната рецесия, стесняване до най-малко на „ работещото кралско стадо ” и по-икономичен кралски протокол – да вземем за пример за коронясването му.

Същевременно обявата отбелязва, че новият крал идва с репутацията си на „ взискателен парвеню ”, с надълбоко вкоренени „ характерни ежедневни привички,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР