В края на август Rolling Stones обявиха по доста любопитен

...
В края на август Rolling Stones обявиха по доста любопитен
Коментари Харесай

Rolling Stones и Сидни Суийни в Angry - най-секси видеото към песен, което сме гледали напоследък

В края на август Rolling Stones оповестиха по много любопитен метод името на новия си албум Hackney Diamonds - първата им нова продукция от 18 години насам. Това единствено по себе си е задоволително завладяващо, само че ни очакваше и още една изненада...

Излизането на първия им сингъл " Angry "  и видеото към него - евентуално най-секси видеото, което сме виждали в последните години. Защото в центъра му е Сидни Суийни.



25-годишната актриса от " Еуфория " и " Белият лотос " е облечена в прилепнало кожено бюстие и къси изрязани панталонки, до момента в който се вози на задната седалка на кабриолет по улиците на Холивуд.

" Това е най-якото нещо, което ми се е случвало. Нямах концепция, че това ще е първият сингъл, само че боготворя песента - забила ми се е в главата ", разяснява Суийни пред Harpers Bazaar.

Видеото на " Angry " пък ни накара да си напомним и други два други клипа на Rolling Stones с известни и доста секси актриси. През 1997 година излиза  " Anybody Seen My Baby? "  - ария от албума Bridges to Babylon. А във видеото към нея Анджелина Джоли е в ролята на стриптийзьорка.



През 2016 година Мик Джагър и компания пускат сингъла  " Ride `Em On Down ". Клипът към него още веднъж включва секси актриса и страховит автомобил - Кристен Стюарт кръстосва прашни американски пътища на Mustang.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР