В края на август наш читател ни изпрати поредица от

...
В края на август наш читател ни изпрати поредица от
Коментари Харесай

След сигнал на читател и публикация в „Петел“: Разбиването на ел.касети във Варна продължава, все по-опасно е!

В края на август наш четец ни изпрати поредност от фотоси на разрушени устройства от градската инфраструктура. Ставаше въпрос за ел.касети и по-точно за един съответен проблем – изчезналите им порти.

Месец по-късно, нашият угрижен четец още веднъж ни писа, с цел да означи, че е последвала реакция. Почти на всички места малките врати са заменени с нови. Проблемът обаче не изчезва, повяват се нови разрушени ел.касети. Ето какво написа жителят:

„ На три от адресите разрушените касети са ремонтирани, само че за адрес ул. " Г.С.Раковски " 35, няма реакция. Разбитата касета в с същия тип - ползвам фотография още веднъж. Освен това на пресечката на улици " Ал.С. Пушкин " и " Петко Каравелов " има друга разрушена ел.касета, за която също ползвам фотография.



За мен е необяснимо за какво се чупят и крадат тези порти, само че това са уреди, които не би трябвало да остават отворени, тъй като са животозастрашаващи преди всичко и въпреки това с настъпване на есенно-зимния сезон може да настъпят спешни обстановки, в случай че се наводнят “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР