В края на август месец на българския пазар навлезе най-голямата

...
В края на август месец на българския пазар навлезе най-голямата
Коментари Харесай

Три месеца след като стъпи у нас услугата за споделени тротинетки Lime вече има ръководител за България

В края на август месец на българския пазар навлезе най-голямата платформа за споделени електрически тротинетки. Три месеца откакто услугите ѝ станаха налични у нас Lime регистрира резултат от 100 000 пътувания.

Заедно това откакто няколко месеца преди дебюта си в България от компанията търсиха да наемат началник на интервенциите си в страната, подобен към този момент има. В публично известие от Lime показват, че действен управител у нас става Петко Анчев.

" Той ще дава отговор за ръководството на локалния екип и ще подкрепя Lime в постигането на идващите високи цели ", се споделя в него.

Анчев е бил част от екипа на Столична община, като е работил още в Президентството, както и в Министерство на стопанската система. Също по този начин той е работил в разнообразни европейски страни като Англия, Холандия и Франция.

От компанията показват, че за първите три месеца от старта на активността им на българския пазар, с изключение на, че пътуванията са над 100 000 броя, междинното изминато разстояние при едно пътешестване е 1,28 километра, а междинното време за наем на тротинетка е 9 минути.
 Lime стъпва в София
Най-голямата компания за споделени електрически тротинетки в света стъпи и в София

В столицата има 150 скутера, а първичната цена за тях е 1,50 лв. и по 30 стотинки на минута

От август насам услугите на Lime са налични в столицата. В началото бяха пуснати общо 150 тротинетки. В района Lime е налична в Прага, Будапеща, Букурещ, Атина, Солун и други.

Компанията е най-голямата за шерване на електрически скутери в света, като нейните услуги са налични допълнително от 40 града в 18 европейски страни. Извън Стария континент Lime оперира в над 100 града на пет континента.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР