В края на август е загинала 37-годишната бивша руска затворничка

...
В края на август е загинала 37-годишната бивша руска затворничка
Коментари Харесай

Кола сгази първата руска затворничка, хвърлена да се бие в Украйна

В края на август е починала 37-годишната някогашна съветска затворничка Елена Пимоненкова. Тя е подписала контракт с военното министерство на Русия през май 2024 година, до момента в който излежавала присъдата си в женска поправителна колония в село Уляновка, Ленинградска област. Близките й имат подозрения по какъв начин тъкмо е починала.

Според съветското издание " Перекресток " гибелта й е настъпила в Белгородска област, а погребението й е било на 25 септември.

Сестрата на Пимоненкова е декларирала пред новинарския портал 47news, че Елена е била разпределена в щурмови отряд като " стрелец санитар ". На околните й им е било казано, че тя е била блъсната от кола, само че те не имат вяра на тази версия, защото ден по-рано им се обадил чужд мъж, който декларирал, че " ще се погрижи да отучи Елена от неприятните й привички ".

Пимоненкова е осъждана минимум шест пъти. За първи път е наказана на 23 години за нахлуване с нож. Следващите й присъди са за грабежи, закани за ликвидиране, увреждане на имущество, телесни повреди и обири на автомобили; множеството от закононарушенията е направила в нетрезво положение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР