В края на април в Москва ще бъде открит първият

...
В края на април в Москва ще бъде открит първият
Коментари Харесай

В Москва отваря първият легален, публичен дом само със секс - кукли

В края на април в Москва ще бъде открит първият законен бордел и то не кой да е, а със секс - кукли. Мястото би трябвало да се трансформира в център на пазара за възрастни и да разшири активността си.

" Създаването на пълностоен adult-център на територията на Русия ще е освен законен и безвреден метод за хората да разнообразят половия си живот, само че и крачка към това в страната да бъде изкоренен един от най-древните проблеми в историята на цивилизацията - експлуатацията на дами за проституция. Това ще е и неоценима помощ за хората с душевен отклонения ", твърди създателят на Dolls Hotel Дмитри Александров.

Цената да се наеме стая в хотела дружно с кукла за един час е 5 хиляди рубли, което прави към 82 $. Ще се дава и опция да се наемат единствено стаи.

В известието за хотела се отбелязва, че секс - куклите ще бъдат снабдени с изкуствен интелект, механика и награвяне на материала, с цел да може те да се приближат оптимално до човешката температура. След потреблението им ще минават през щателна стерилизация.

Компанията на Александров има желание в околните години да разкрие над 10 такива центрове, където ще могат да се взимат чартърен такива кукли или даже хората да си ги поръчват у дома.

" Нямаме подозрения, че хотелът с почасово възнаграждение и наем на куклите ще е сполучлив в Русия и то не по-малко, в сравнение с Запад ", уверен е съучредителят на обществения дом за секс - кукли Lumidolls в Барселона Сержо Прието.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР