В края на април Медицински университет (МУ) - София, организира

...
В края на април Медицински университет (МУ) - София, организира
Коментари Харесай

Втора онлайн сесия за ортопеди организират от МУ - София

В края на април Медицински университет (МУ) - София, провежда първата от серия онлайн сесии за експерти, практикуващи в региона на ортопедията и по-специално на ендопротезирането. Идеята за онлайн сесиите се появи поради наложената обществена изолираност поради пандемията от COVID-19, с цел да продължи връзката, обмена на опит и професионалното рационализиране на българските медици, които са постоянно на пост в грижата за здравето ни без значение от събитията.
Големият интерес и позитивната противоположна връзка от участниците е мотивът МУ - София, да продължи да провежда събития по тематики за здравето и сполучливото лекуване на пациентите.
Все по-често измежду популацията се среща потребността от промяна на колянна става поради износването на ставната повърхнина на пациента, което води до болежка, неустойчивост и даже неспособност за осъществяване на рутинни действия. Във фокуса на втората онлайн сесия на български ортопеди ще бъде способ за замяна единствено на повредената част на ставата и опазване анатомията на колянната става - парциално колянно ендопротезиране.
Виртуалната среща ще бъде на 9 юни от 19 часа, а опита си, преимуществата и особеностите за потребление на метода за парциално колянно ендопротезиране ще споделят водещите български ортопеди проф. Пламен Кинов, проф. Аспарух Аспарухов, доктор Владимир Стефанов и проф. Владимир Ставрев.
Участието в обучителната стратегия става посредством записване на имейл [email protected].
Организаторите възнамеряват на последващо събитие да се разисква за спецификите и решенията на затруднения при ревизионно протезиране. При него пациенти, претърпели първично протезиране, се нуждаят от вторична интервенция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР