В края на 2023 г., руски политици обявиха за възстановяването

...
В края на 2023 г., руски политици обявиха за възстановяването
Коментари Харесай

Лондон: Русия възстановила СМЕРШ от времето на Сталин

В края на 2023 година, съветски политици оповестиха за възобновяване на руската контраразузнавателна организация " СМЕРШ " , написа в обобщение от ежедневния отчет на разузнаването на английското министерство на защитата, оповестено в обществената медия X.

В началото на януари 2024 година, изображения с отворен код демонстрираха оперативни чиновници, носещи униформи с нашивки на " СМЕРШ ", редуциране от съветската фраза, означаваща " гибел на шпионите " . Организацията, основана от Йосиф Сталин, която функционираше сред 1941-1946 години, стана известна на Запад посредством измисленото ѝ обрисуване в книгите на Ян Флеминг за Джеймс Бонд.

Не е ясно дали възобновяване на " СМЕРШ " включва нови всъщност качества или функции в контраразузнавателната функционалност на Русия, или съставлява само смяна в маркировката. Това връщане на организация от съветската епоха дава следващия образец за метода, по който съветските управляващи умишлено употребяват духа на Втората международна война и се концентрират върху хипотетичното навлизане на външни закани в страната , изключително в подтекста на войната в Украйна.
 2024 година - към световен геополитически неуспех на Запада?
2024 година - към световен геополитически неуспех на Запада?

Западняците са в клопката на своите избори и невъзможността да водят дълготрайна политика
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР