В края на 2022 г. сме и няма нищо по-естествено

...
В края на 2022 г. сме и няма нищо по-естествено
Коментари Харесай

Признание: Силните и независими жени плашат Дани Петканов

В края на 2022 година сме и няма нищо по-естествено от женската равноправност. Дори не приказваме за някакви извънредно леви феминистични хрумвания, а за простата концепция дамата да се оправя сама във всекидневието си.

Именно с една такава дама се сблъска Дани Петканов, който се завърна от Киргизстан, и хвана микрофона, с цел да се върне в ролята на Лудия кореспондент. Петканов застана пред супермаркет, където видя жена с цялостна торба с покупки. Мъжът до нея не носи торбата, а това впечатли Петканов.

Виж още: Истината излезе нескрито! Има ли драма сред Десита и новите кукли на Алфа? 

Дамата от видеото споделя на Лудия кореспондент, че е мощна и самостоятелна, а Петканов разяснява: " Ето подобен е казусът в днешно време ", стартира той. По дуите му дамите са объркали мъжката сила и мъжете не знаят дали са мъже или подчинени. 

" Жените не ни дават да бъдем мъже ", заключи още инфлуенсърът. 

Самата тематика е много удобна за мнения, а те не закъсняха. " Защо да е проблем? От мощните дами се плашат единствено слабите мъже ", отвърна го последователка под видеото. Друга пък ѝ опонира: " Жени няма, не мъже! Ако искъш принц, би трябвало да си принцеса ". Трета просто заключава, че някои мъже не се оправят със задачата да са такива. 

Виж още: Известните също плачат! Каръкът Наско Колев се оплака, ориста му обърна тил

Намери се и дама, която да му напомни, че е необичайно точно той да задава въпросът дали е проблем, че дамите са станали мощни и самостоятелни. " Точно ти ли задаваш този въпрос ", написа му тя, визирайки драмата с раздялата с Алекс Богданска. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР